Kontakt

Lidt om mig

Jeg hedder Eva Kaastrup Jensen og er certificeret vægtkonsulent samt individuel vægttabscoach. Jeg har selv tabt 37 kg og har gennem de sidste 8 år vejledt og hjulpet rigtig mange til at finde deres vej til en sundere livsstil.

Jeg finder det vigtigt, at det skal være lækker mad, som hele familien kan spise, uanset om de har behov for at tabe sig eller ej. Jeg lægger vægt på, at det ikke behøver at tage længere tid at vælge den sunde livsstil frem for den usunde.


Hvordan husker jeg tiden, før jeg tabte mig?

Jeg husker, at jeg var meget besværet, min ryg og mine ben var meget overbelastet. Jeg så ikke mig selv som meget overvægtig, for jeg kunne jo bare nøjes med at kigge på mit ansigt, dog hadede jeg at købe nyt tøj, da spejlene i butikken altid viste en meget stor pige... Jeg hadede at blive fotograferet og rev de billeder i stykker, jeg kunne komme få fat i. Når jeg i dag ser gamle fotos af min store krop, kan jeg næsten ikke genkende mig selv. Efter mit store vægttab kunne tidligere kollegaer ikke genkende mig.

Det var min læge, der fik mig i gang med vægttabet. Jeg havde fået diabetes og flere andre følgesygdomme. Lægen sagde, at hvis blot jeg kunne tabe 10 % af min kropsvægt, ville det betyde meget for, hvor gammel jeg ville blive. 10 % var til at overskue, så fik jeg blod på tanden.


Hvad jeg gerne vil fremhæve ved vægttabshistorie

Det er fantastisk, det allerbedste jeg har gjort for mig selv. Alle, der ønsker at komme ned i vægt, har fortjent at opleve det. Derfor vil jeg rigtig gerne invitere alle, som ønsker at tabe sig, til at møde op på mine hold i Nordborg, Sønderborg eller Kruså og opleve både min og mine medlemmers vægttabshistorier. Alle er velkomne til helt uforpligtende at komme og høre om Sense, Slank med fornuft.


Hvad får du som medlem hos mig?

Du får en ugentlig vejledning, motivation og hjælp til at fastholde din nye livsstil, og ikke mindst får du svar på alle de spørgsmål, som dukker op undervejs. Du møder en person, der på egen krop har oplevet, hvad det vil sige at være overvægtig, men også en person, som allerede selv har brugt alle undskyldningerne for ikke at komme i gang.

 

Vigtigt budskab til dig

Du skal ikke tænke på "slankekur", men guides og vejledes til en ny livsstil, og at der ikke er noget, som er "forbudt", men du vil blive mere bevidst om de valg, du tager.

Og måske vigtigst, de kilo, du slæber med i "rygsækken", vejer ofte mere end dem, der sidder på maven.

 

Den største udfordring

Det er helt klart det mentale. Alle overvægtige er "specialister" i, hvordan man lever sundt, men at få denne viden omsat til handling kan være svært. Derfor er det vigtig for mig, at vi sammen får skabt en struktur og en holdånd, der gør, at medlemmerne får noget med hjem, som de kan arbejde videre med - og gerne med et smil på læben. At medlemmerne er så trygge ved mig, at de også kommer de uger, hvor de ved, at vægttabet ikke er gået så godt.

 

Et godt råd

Lad være med at se hele vejen, tag en dag ad gangen, et kilo ad gangen. Hver dag, hvor der er fremskridt, og du er nået nærmere målet, og den sunde livsstil tæller.

 

Motion

Motion skal være sjovt, så dyrk den motion, du har kræfter og lyst til. Jo færre kilo, jo nemmere bliver det at dyrke motion. Det passer rigtig godt i et vægttab, da det primært er kostens sammensætning, der bestemmer, om du taber dig. Motionen er rigtig godt for en sund krop og vil hjælpe dig til at kunne holde vægten, selv når du ikke længere skal tabe dig.


Mit bedste tip

Gør ikke dit vægttab til en kamp mod dig selv. Bliv på holdet og få støtte og hjælp i de svære perioder. Gør du det, er du sikker på at nå målet.

Vægtkonsulent

Eva Kaastrup Jensen

Tlf.: 2616 6432

EvaKaastrup@bbsyd.dk